Rundbalshantering

För produktblad och mer information om våra rundbalshanterare kontakta oss.

HUMA Rälshängd Upprullare BR.135

HUMA Upprullare BR.135 är en ny generation upprullare som är konstruerad med erfarenheter från hundratals tidigare tillverkade upprullare som utgångspunkt.

Särskilt stor vikt har lagts vid små yttermått för god framkommlighet i trånga stallbyggnader och en stark och hållbar konstruktion. Service och underhåll är därför reducerat till minsta möjliga.

Höga sidor styr balen i sidled och tillsammans med nykonstruerade medbringare resulterar detta i en jämn och stadig upprullning även av deformerade balar.

Som tillval finns fällbar sida för lastning, mek. vågutrustning samt 2-hastighetsmotor för rivaren. Upprullaren levereras med monterad elutrustning (”Tryck på knappen klar”).

HUMA Mobil Upprullare BR.135

Mer information kommer inom kort.

HUMA Rundbalspjut

HUMA Balspjut är en enkel och billig lösning för det tunga arbetet med att sönderdela och utfodra rundbalar. Systemet består av ett spjut som är kullagrat i toppen där en kedja är infäst som förbinder spjutet med löpblockvagnen. (Kan fås med en enkel blockvagn eller som bilden visar med 2 blockvagnar, varje blockvagn är försedd med 4 st. kullagrade hjul).

Vidare är spjutet försett med en extra ögla som kan användas för upplyftning av balen med en telfer eller annan lyftanordning. Bottenplattan är kupad för att undvika ”sockertoppseffekt” när materialet rullas av.